Kasvinsuojelukoulutus etänä 15.3.2024

Teams

ProAgria Etelä-Suomi

Koulutukset ja kurssit· Webinaarit· Kasvinsuojelu

51204a5da5655f5a12b07d127909558c

Päivitä osaamisesi nyt – osallistu ProAgria Etelä-Suomen järjestämälle etäluennollemme 15.3.2024 ja suorita kätevästi sähköinen kasvinsuojelututkinto!

Tule mukaan etäkoulutukseemme, jossa tarjoamme syvällistä tietoa kasvinsuojelusta ja viljelystä, ylittäen vaaditut tutkintovaatimukset. Käsittelemme käytännön kokemuksia viime kesältä, ja jaamme arvokkaita vinkkejä tulevaan kasvukauteen. Saat tietoa kasvitaudeista, -tuholaisista, uusista kasvinsuojeluaineista ja ruiskutustekniikoista.

Koulutuksessa pureudumme virallisiin koulutusteemoihin:
•    IPM-periaatteet
•    säädökset
•    ympäristörajoitteet
•    käyttöturvallisuus
•    ruiskutustekniikka
•    biosidit

Toteutus ja hinta

Koulutus toteutetaan Teams-luentona. Osallistujille toimitetaan luentolinkin lisäksi erillinen linkki, jonka avulla voi suorittaa henkilökohtaisesti sähköisen kasvinsuojelututkinnon. Tutkinnon voi suorittaa heti koulutuksen jälkeen tai kahden viikon sisällä, ja tarvittaessa se on uusittavissa. Todistus lähetetään välittömästi sähköpostiisi.

Osallistumismaksu: 75 eur (+ alv 24 %) / osallistuja. Hinta sisältää sekä luennon että sähköisen kasvinsuojelututkinnon. Voit valita maksutavaksi Paytrailin tai laskun (laskutuslisä 7 euroa + alv).

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.3.2024 klo 23.59 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään sinulle koulutusta edeltävänä päivänä. 

Noudatamme koulutuksessa maksullisten tapahtumien peruutusehtoja. Koulutuksen järjestäminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa. 

 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu