Finnsheep-päivä

Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo, Pyysalontie 23, 36120 Kangasala

ProAgria Etelä-Suomi

Koulutukset ja kurssit· Seminaarit· Lammas- ja vuohitiloille

Bf4d3a2ab56dc769e7148d4abd28bbd5

Tervetuloa Finnsheep-päivään! Päivän teemana on laadukas lampaanliha. Perehdymme teurastilastoihin, ruotsalaisen  ja suomalaisen lampaanlihan laatuun ja pääsemme maistelemaan makupaloja suomenlammastiloilta.

Ilmoittaudu mukaan paikan päälle tai etänä viimeistään 16.10. 

Ohjelmassa

klo 9.30 aamukahvit

klo 10.00 Tervetuloa! 

Lihasulan Säätiön terveiset
Finnsheep ry:n terveiset

klo 10.30 Karitsoiden teurasdatatilastot, pässilinjojen tilanne, Nettikatras
Kaie Ahlskog, yhteistyössä Luken kanssa

klo 11.00 Lammlyftet – A Swedish standard for lamb meat quality
Ph.D., Associate Professor Katarina Arvidsson Segerkvist, Sveriges lantbruksuniversitet
 
klo 12.00 Lounas 

klo 13.00 Maukas liha
laaturuokayrittäjä Kaarin Knuuttila

klo 14.00 Lampaanlihamaistiaiset
Maistiaisina makkaraa ja säilykkeitä suomenlammastiloilta. Samalla maistamme eri rotujen kasvattajien tuotteita.
Satu Nokkonen
ja Jenni Kunnaala, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset


lihasulasaatio-logo.jpg

Yhteistyössä Lihasulan Säätiö. 

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.  

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu