Asiakaslähtöisen tuotteistamisen pienryhmä

Teams ja tapaamiset

ProAgria Etelä-Suomi

Pienryhmät

D676f83823ee286ed6315f9f8f1e7927

Tervetuloa tuotteistamaan asiakaslähtöisesti!

Tule mukaan asiakaslähtöisen tuotteistamisen pienryhmään syksyllä. Ensimmäisen pienryhmätapaaminen pidetään Teamsissa ja sen fokus on asiakas- ja markkinatiedon hyödyntämisessä sekä asiakasymmärryksen kasvattamisessa. Toinen  tapaamisemme on lähitapaaminen, jonka teemoina ovat uusien palveluiden/tuotteiden ideointi ja kehittely, prototyypin rakentaminen ja testaaminen sekä arvopohja. 

Kolmas tapaamisemme on myös lähitapaaminen. Sen teemana ovat kestävä kehitys ja vastuullisuus tuotekehityksessä, palvelumuotoilun keinoin kestävän yrittäjyyden rakentaminen sekä vertaispalaute, pitchaus omasta uudesta tuotteesta.

 

Pienryhmän tapaamisten aikataulu

  • ensimmäinen tapaaminen 20.8.2024 klo 9–11, Teams
  • toinen tapaaminen joko 17.9.2024  Kanta-Hämeessä  klo 12-15 Jokioisten tietotalossa (Humppilantie 9 A, 31600 Jokioinen) tai 18.9.2024 Päijät-Hämeessä klo 12–15 B&B Neulomotiellä (Neulomotie 5, Orimattila). 
  • kolmas tapaaminen 31.10.2024 Päijät-Hämeessä klo 12-15, paikka tarkentuu myöhemmin.

 

Pienryhmien vetäjänä Riina Virkkunen       

Pienryhmien vetäjä, yritystoiminnan kouluttaja Riina Virkkunen, Suomen Yrittäjäopisto johdattaa syvemmälle aiheeseen ja auttaa löytämään uusia näkökulmia.  

Olen toiminut aikaisemmin liiketoiminnan lehtorina ammatillisessa  koulutuksessa sekä Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -hankkeessa. Opettajakokemusta minulla on kertynyt eri koulutusasteilta sekä aloilta. Olen tehnyt pitkän uran asiantuntijatehtävissä; vastuualueina mm. markkinointi ja viestintä, asiakkuuksien ja palveluiden kehittäminen sekä tapahtuma- ja koulutussuunnittelu. Omaa ammattitaitoani liiketoimintaosaamisessa ylläpidän säännöllisen opiskelun avulla. Ammatillisia mielenkiinnon kohteitani ovat asiakaskokemuksen kehittäminen, markkinointi, palvelumuotoilu, tiimioppiminen sekä kestävyyden teemat.

- Riina Virkkunen, yritystoiminnan kouluttaja, FM, aikuisopettaja, tiimimestari

riina-virkkunen.jpeg

 

Kenelle?

Pienryhmätapaamiset on tarkoitettu Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maaseutualueen yrittäjille, jotka ovat kehittämässä tai uudistamassa yritystoimintaansa sekä aloitteleville yrittäjille, jotka miettivät vielä palveluitaan ja tuotteitaan. 

Ilmoittaudu mukaan! 

  • 1. pienryhmätapaamiseen viimeistään 16.8.2024 (Teams)
  • 2. pienryhmätapaamiseen viimeistään 9.9.2024
  • 3. pienryhmätapaamiseen viimeistään 22.10.2024

Ilmoittaudu tapahtumiin klikkaamalla tästä KAMU - Google Forms -lomakkeelle ja varmista paikkasi tulevaisuuden tuotteistamisen matkassa! 

Järjestäjä

Tilaisuudet järjestää KaMu – Kasvua ja menestystä uusiutumalla Päijät-Häme ja Kanta-Häme -hankkeet.

fi-euroopan-unionin-osarahoittama_pos.png

 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu