Aamupalakoulutukset työllistäville ja työllistämistä suunnitteleville

Aamupalakoulutukset työllistäville ja työllistämistä suunnitteleville

14.11.2017

Tervetuloa Työllistävä maaseutu -hankkeen aamupalakoulutuksiin

Aamupalakoulutukset työllistäville ja työllistämistä suunnitteleville yrityksille, esimiehille ja henkilöstöjohtamisen erilaisissa työtehtävissä työskenteleville

Aika:  klo 8.30 – 11.00
Paikka: ProAgria Etelä-Savo, Mikonkatu 5, Mikkeli
Hinta: á 30 euroa + alv 24%
 
Ilmoittautumiset käyttäen alla olevaa sähköistä lomaketta tai Marjo Laitiselle: marjo.h.laitinen@proagria.fi, puh. 0400 261 094
 
19.9.2017 Kannattava henkilöstöinvestointi – työllistämiseen liittyvät taloudelliset laskelmat
Aamupalatarjonnan lomassa paneudutaan kannattavan henkilöstöinvestoinnin laskelmiin yrityksen omiin tunnuslukuihin peilaten. ProAgrian talouden ja johtamisen erityisasiantuntija Arto Karila johdattaa teemaan ja tutustuttaa osallistujat Henkilöstöinvestoinnin kannattavuuslaskuriin yhteistyössä henkilöstöasiantuntija Niina Koposen kanssa. Ota oma kone mukaan, niin saat parhaan hyödyn koulutuksesta. Koulutus on suunnattu kaikille työllistäville ja työllistämistä suunnitteleville yrityksille, esimiehille ja henkilöstöjohtamisen erilaisissa työtehtävissä työskenteleville, toimialasta riippumatta.
 
3.10.2017 Työnantajan työkalupakki – vastuut, velvollisuudet, asiakirjamallit ja ohjeet haltuun
Aamupalatarjonnan lomassa paneudutaan työnantajan työkalupakkiin. Millaisia vastuita ja velvollisuuksia työnantajalla on? Millaisia sopimuksia työnantajan tulee tehdä, jotta lakisääteiset velvoitteet tulee hoidettua asianmukaisesti? ProAgrian kirjanpitäjä Arja Seppänen johdattaa teemaan sekä vastaa henkilöstöhallinnon ja työllistämisen byrokratiaan liittyviin kysymyksiin yhteistyössä henkilöstöasiantuntija Niina Koposen kanssa. Koulutus on suunnattu kaikille työllistäville ja työllistämistä suunnitteleville yrityksille, toimialasta riippumatta.
 
17.10.2017 Tuottava työntekijä – onnistunut rekrytointi
Aamupalatarjonnan lomassa paneudutaan onnistuneen rekrytoinnin avaimiin. ProAgrian henkilöstöasiantuntija Niina Koponen johdattaa tuottavuuden teemaan sekä auttaa osallistujia luomaan pohjaa onnistuneelle henkilöstövalinnalle ja roolitukselle työyhteisössä sekä jakaa vinkkejä siihen, kuinka esimies ja yritysjohto voivat auttaa työntekijää tuomaan parhaan mahdollisen panoksen ja tuloksen yritykseen. Aamupäivän aikana tutustutaan myös Insights Discovery persoonallisuustestiin ja pääset pikatestin myötä pähkäilemään muiden osallistujien kanssa erilaisuuden vaikutusta tiimin toimintaan ja tuloksentekovalmiuksiin. Koulutus on suunnattu kaikille työllistäville ja työllistämistä suunnitteleville yrityksille, esimiehille ja henkilöstöjohtamisen erilaisissa työtehtävissä työskenteleville, toimialasta riippumatta.
 
14.11.2017 Työhaastatteluvalmennus 
Aamupalatarjonnan lomassa valmentaudutaan ProAgrian henkilöstöasiantuntija Niina Koposen johdolla työhaastattelutaitojen kehittämiseen. Millaisiin asioihin työhakemuksissa ja cv:ssä kannattaa kiinnittää huomiota? Millaisia kysymyksiä työhaastattelussa kannattaa kysyä? Millaisia kysymyksiä ei ole asianmukaista esittää? Millä keinoin saadaan haastattelun aikana vastauksia työn tekemisen kannalta oleellisiin kysymyksiin? Kuinka löytää paras tekijä hakijajoukosta? Kuinka välttää virherekrytointi? Koulutus on suunnattu kaikille työllistäville ja työllistämistä suunnitteleville yrityksille, esimiehille ja henkilöstöjohtamisen erilaisissa työtehtävissä työskenteleville, toimialasta riippumatta.
 
28.11.2017 Työsuhteen haasteet ja ongelmatilanteet
Aamupalatarjonnan lomassa haetaan vastauksia erilaisiin työsuhteen haasteisiin ja ongelmatilanteiden hoitamiseen. ProAgrian henkilöstöasiantuntija Niina Koponen johdattaa keskustelua kehityskeskustelujen ja varhaisen välittämisen malleihin, puheeksi ottamisen, varoitusmenettelyjen sekä irtisanomiskriteerien ja -käytäntöjen maailmaan. Aamun aikana esitellään myös lyhyesti työyhteisösovittelumallia, jota voidaan hyödyntää työilmapiirin ja työyhteisön sisäisen vuorovaikutuksen parantamisessa. Koulutus on suunnattu kaikille työllistäville yrityksille, esimiehille ja henkilöstöjohtamisen erilaisissa työtehtävissä työskenteleville, toimialasta riippumatta.
 
Lisätietoja: ProAgria Etelä-Savo, Henkilöstöjohtamisen palvelut, henkilöstöasiantuntija Niina Koponen, niina.koponen@proagria.fi, p. 043 826 7883
 
Tapahtumat järjestää Työllistävä maaseutu -hanke, jota rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto,
Etelä-Savon ELY-keskus ja Etelä-Savon kunnat.
 
Tapahtuman ajankohta: 14.11.2017 08:30 - 11:30
Lähiosoite: ProAgria Etelä-Savo, Mikonkatu 5
Postinumero ja -toimipaikka: Mikkeli
Hinta: á 30 euroa + alv 24%
Valitse
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.