Tonkka

Maidontuottajien verkkopalvelu Tonkka on palvelu, johon tallennetaan tilasi perustietoja muun muassa rakennuksista, koneista ja johtamisesta. Tonkan avulla voit vertailla oman tilasi tietoja alueellisesti tai valtakunnallisesti. Tonkkaan päivitetyt tiedot mahdollistavat Tilakunnon ja valiolaisten maitotilojen KPI-Avaimen täysimääräisen hyödyntämisen. Tietojen päivittämisen jälkeen vertailutiedot ovat luotettavampia ja vertailu kohdistuu samankaltaisiin tiloihin.  

Tonkan perusteella saat meiltä ajankohtaista tietoa tilaasi ja liiketoimintaasi koskevista asioista. Tonkkaa hyödynnetään myös tutkimuskäytössä, tilastoinnissa ja opinnäytetöiden aineistoissa. 

Tonkka kerää olennaista tietoa, esimerkiksi haluttuja vertailuryhmien tekemiseen. Palvelua on uudistettu ja käytettävyyttä on parannettu. Uudistuksen myötä myös tietolistaa päivitettiin. Tietoja tallennettaessa tallennusikkuna sulkee vastausten perusteella ylimääräiset, tilaa koskemattomat kysymykset pois, mikä sujuvoittaa päivittämistä.

ProAgrian ja Faban asiantuntijat käyttävät Tonkan tietoja tilakäynnille valmistautumisessa. Tuottajana voit itse päivittää tietojasi Tonkassa. Tonkkaa voivat käyttää Tuotosseurannan asiakkaat, joilla on voimassa oleva ProAgrian palvelusopimus. Palveluun pääset kirjautumalla ProAgrian Verkkopalveluihin ja valitsemalla Tonkan Maito-valikon alta. 

 

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.