ProYritys - Yhteistyöllä kilpailukykyä maaseutuyrityksiin Satakunnassa

ProYritys: Kumppanit

ProAgria Länsi-Suomella on laaja maakunnallinen ja valtakunnallinen yhteistyöverkosto. Kun suunnittelet esim. rakentamista, investointeja tai muita kehityshankkeita yrityksessäsi, ota yhteys meihin, saat asiaan liittyvää neuvontaa ja opastusta mm. tukiehdoista ja hakuajoista. Autamme sinua tarvittaessa myös erilaisten hakemusten täyttämisessä.

Satakunnan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Maaseutuelinkeinojen kehittäminen on yksi Satakunnan Elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus eli ELYn perustehtävistä. Maaseudun elinkeinoja kehitetään tukemalla maatilojen ja muiden maaseutuyritysten investointeja ja muita kehittämistoimia.

Elinkeinoyhtiöt ja kunnat

Alueellisten kehittämisyhtiöiden tavoitteena on parantaa yritysten ja yhteisöjen toimintaedellytyksiä sekä edistää elinkeinoelämän ja kuntien välistä yhteistyötä omilla alueillaan. ProAgria on kaikkien Satakunnan alueella toimivien elinkeinoyhtiöiden ja kuntien yhteistyökumppani: meidän tehtävämme on tarjota nimenomaan alueen maaseutuyrityksille tarkoitettua ohjausta ja neuvontaa.

Porin seudun kunnat

Huittinen, Lavia, Nakkila, Luvia ja Merikarvia

Prizztech Oy

Pori, Harjavalta, Kokemäki, Pomarkku ja Ulvila.

Pohjois-Satakunta

Honkajoki, Kankaanpää, Jämijärvi, Karvia ja Siikainen

Rauman Seudun kunnat

Rauma, Eura, Eurajoki, Säkylä, Kiukainen, Lappi, Köyliö

Leader-ryhmät

Leader on toimintaa neuvontaa & rahoitusta paikkakunnan parhaaksi. Satakunnan alueella on viisi Leader-ryhmää, jotka kukin rahoittavat monenlaisia maaseudun hyvinvointia edistäviä hankkeita omilla alueillaan. Toimintaryhmien rahoitusta jaetaan hakemusten perusteella. ProAgria auttaa sinua arvioimaan suunnitelmiesi toteuttamiskelpoisuutta ja neuvoo halutessasi myös varsinaisten hankehakemusten laatimisessa.

Satakunnan Yrittäjät

Satakunnan Yrittäjät ry parantaa yrittäjien toimintaedellytyksiä ja luo yrittäjämyönteistä ilmapiiriä koko maakuntaan. Tavoitteena on myös nostaa edunvalvonnan ja yhteiskuntavaikuttamisen tasoa.
 

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut