Bisnes+ kokoaa johtamisen yhteen paikkaan

Bisnes+ kokoaa johtamiseen ja päätöksentekoon tarvittavan tiedon sinulle helposti yhteen paikkaan, jäsenneltynä, havainnollisena ja nopeasti silmäiltävässä muodossa. Sen käyttö on maksutonta, helppoa ja tietoturvallista. Näet konkreettisesti, miten yrityksesi tulokset kehittyvät ja miten menestyt suhteessa muihin. 

Aseta tavoitteita ja seuraa tuloksia Bisnes+:ssa

Bisnes+ sisältää maatilayrityksen monipuolisimmat mittarit. Palvelusta löytyy kaikkiaan 60 erilaista mittaria kasvintuotannon, kotieläintuotannon ja talouden johtamiseen. Voit valita itsellesi tärkeimmät mittarit seurattavaksi, asettaa mittaristoon tavoitteita ja seurata niiden kehittymistä. 

Voit seurata Bisnes+:ssa esimerkiksi satotuoton, muuttuvien kustannusten, myyntitulon, ostorehukustannusten tai lehmien poikimavälin kehitystä. Mittareista näet omat tuloksesti ja voit seurata miten sijoitut verrattuna muihin. Voit ottaa asiantuntijamme tueksesi tavoitteiden asetantaan ja tavoitteiden toteutumisten seurantaan. 

Tärkeät asiakirjat turvassa dokumenttipankissa

Bisnes+:n Dokumenttipankki+:aan voit tallentaa tärkeät asiakirjat tietoturvalliseen paikkaan. Dokumenttipankki+:aan tallennetut asiakirjat on saatavilla kaikilla laitteilla, joten voit tallentaa sinne esimerkiksi kasvinsuojelututkintotodistuksen, jolloin se on helposti saatavilla esimerkiksi kasvinsuojeluaineita ostaessa. Asiantuntijamme voivat tallentaa tilaasi koskevat asiakirjat sinulle suoraan Bisnes+:aan. 

Hyödynnä dokumenttipankkia myös esimerkiksi tallentamalla sinne siemenviljojen vakuustodistukset kuvina, eläinkaupan dokumentit, kasvinsuojeluruiskun testauspöytäkirjat tai tukitarkastustilanteessa tarvittavat dokumentit. Dokumenttipankissa voit myös asettaa tiedostoillesi vanhenemispäivämäärän, jolloin Bisnes+ ilmoittaa, kun päivä lähestyy. 

Ajankohtaiset asiat yhdessä paikassa

Löydät tilasi tiedot, tärkeät päivämäärät ja ajankohtaiset asiat Bisnes+:sta. Tutustu myös Tietoa ja Oppia -osioon, joka sisältää eri aiheista artikkeleja, podcasteja ja videoita maatilan johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä. 

Hyödy näistä

 • Tilasi johtaminen yhdessä paikassa
 • Seuraa oman tilasi tuloksia ja mittareita
 • Vertaile tuloksiasi muihin tiloihin
 • Tallenna dokumenttisi tietoturvallisesti Dokumenttipankkiin
 • Tilan tiedot -tunnusluvut kätevästi
 • Kertakirjautumalla pääset myös muihin ohjelmiin
 • Hyödynnä sähköisen Maatalouskalenterin muistutukset
 • Ota suoraan yhteyttä asiantuntijoihisi

Bisnes+ webinaaritallenteet:

Mikä on Bisnes+

Katso minuutin mittainen esittelyvideo Bisnes+:sta.

 

Bisnes+ on osa Minun maatilani -ohjelmistoja. Kirjaudu sisään Bisnes+-palveluun osoitteessa www.minunmaatilani.fi.

Lue lisää Bisnes+:sta www.bisnesplus.fi.

Lue täältä usein kysytyt kysymykset Bisnes+:sta. 

Rakennamme kumppaniemme kanssa biotalouden ekosysteemiä johtamistyösi tueksi. Bisnes+:n taustalla ovat riippumattomat toimijat ProAgria, Faba ja Mtech Digital Solutions Oy. 

 

Jaa

Referenssit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.