Aija Hentilä

Aija Hentilä
ProAgria Huippuosaaja (Maitoyrityksen johtaminen, Lean, Insights Discovery)
ProAgria Pohjois-Savo
Päiviönkatu 22
74100
Iisalmi

Olen Aija Hentilä ProAgria Pohjois-Savosta. Koulutukseltani olen agrologi yamk. Toimin valtakunnallisena huippuosaajana maidontuotannon strategiseen johtamiseen liittyvien asioiden ympärillä eli käytännössä, miten saamme yrityksen tuotannon kannattavuuden huippuunsa poistamalla muun muassa tuotannon prosesseista hukat pois ja kuinka saamme työyhteisöstämme tiloilla tehokkaan sekä tuottavan. Valkotaulupalaverit ja LEAN ovat vahvaa osaamistani, näitä kokonaisuuksia hyödynnän vahvasti työssäni.

Asiakkaitani ovat yritykset, joilla on halu kehittää yrityksen tuotantoa niin tuotannollisia prosesseja kuin johtamiseen liittyviä haasteita, henkilöstö johtamisen sekä itsensä johtamisen osa-alueilla. Suunnittelen ja ohjaan henkilöstöjohtamisenryhmiä, joissa tavoitteena on ryhmänä ja tilatason toiminnassa keskittyä tilakokonaisuudessa olennaiseen, välttää turhaa työtä ja parantaa tilalla toimivien ihmisten välistä yhteistyötä. Olen suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon sekä kouluttautunut Lean-johtamiseen ja Insights-persoonallisuusanalyysin tulkitsijaksi osana maatilojen henkilöstöjohtamista.

Toimin henkilöstöjohtamisenasiantuntijana ja Taitava johtaja - Pätevä liideri –hankkeen hankevastaavana ProAgria Pohjois-Savossa huhtikuun loppuun saakka. Hankkeen tavoitteena on henkilöstöjohtamisen kehittäminen maaseutuyrityksissä. Hankkeessa mukana toimivat myös ProAgria Etelä-Savo ja ProAgria Keskusten Liitto. Olemme sparraamassa, coachaamassa ja ohjaamassa yrityksiä strategialähtöisestä henkilöstösuunnittelusta ja työvoimatarpeen tunnistamisesta henkilön rekrytointiin, perehdyttämiseen sekä työsuorituksen johtamiseen asti.

Taitava johtaja – Pätevä liideri –hanke on Euroopan sosiaalirahaston, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon ELY-keskusten ja kuntien osarahoittama hanke, joka toteutetaan ajalla 1.10.2018-31.12.2020.

Minut on hyväksytty Neuvo 2020 tuotantoeläimet-neuvonnan sisältökokonaisuuden asiantuntijaksi.

 

 

Hankkeet

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.