ProYritys Itä-Suomi

Kuvituskuva

ProYritys Itä-Suomi -hanketta toteutetaan ylimaakunnallisena hankkeena  Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnissa. Hankkeen tarkoituksena on  saattaa yrityksiä investointien ja muun kehittämisen jatkopoluille.

Yhteisenä tavoitteena on kaikissa kolmessa maakunnassa myös yritysten verkottaminen ja erityisesti yritysryhmähankkeiden kokoaminen rahoitushakuihin. Aloittavia ja toimintaansa kehittäviä monialaisia maatiloja ja muita maaseutuyrityksiä haastetaan toiminnan tarkasteluun myös lyhytkestoisen liiketoiminnan ja kannattavuuden arvioinnin avulla alustavin laskelmin ja selvityksin.

ProYritys Itä-Suomi -hanke  tarjoaa maakunnasta riippuen yrityksen pyytämän neuvontapäivän itse tai ohjaa yhteyttä ottaneita yrityksiä seudullisten kehittämisyhtiöiden asiakkaiksi.
Hankkeessa toteutetaan myös webinaareja ja pienimuotoisia pilottitoimia yrityksille. Näillä toimilla edistetään vastuullista yritystoimintaa ja yritysten omistajavaihdoksia sekä
tarjotaan uusimman tutkimus- ja kehitys- ja innovaatiotoiminnan mahdollistamia avauksia myös maaseudulle. Asiakkaalle maksuttoman alkuvaiheen neuvontapäivän voi antaa myös hankkeen kilpailuttama erityisosaaja. 

Maakunnissa jo tuttu ProYritys-neuvonta on saanut aikaan kasvusysäyksiä Itä-Suomen aluetalouteen jo miljoonien eurojen edestä mm. asiakkaiden toteuttamien investointien myötä.
ProYritys Itä-Suomi -hanke antaa parhaimmillaan alkusysäyksen ja johdattaa yrityksiä eteenpäin eri tahojen asiantuntijapalveluihin, muihin hankkeisiin sekä maatilasidonnaisilla asiakkailla
Neuvo Kilpailukyky -osion palveluihin, sillä maksutonta ProYritys-apua voi saada päivän per vuosi.

Hanketta toteutetaan Euroopan Maaseuturahaston ja ELY-keskusten tuella 31.12.23 saakka.

ProYritys Itä-Suomi -hankkeen aloituswebinaari pidetään 10.12.2021 10.30-14.00. Mukana Itäsuomalaisia yritystarinoita, Merja Rehnin katsaus kiertotaloudenn ajankohtaisiin ja Ismo Apelin koronan selättämiskeinoja. Tule kuulolle, tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset tästä  - Lämpimästi tervetuloa!  

Hanketta toteuttaa MKN Yrityspalvelut / ProAgria Itä-Suomi. 

Kainuu: yritysasiantuntijat Soili Hypèn, puh. 040 776 4290 ja Taina Leinonen, puh. 043 827 2314.
Pohjos-Karjala: yritysasiantuntija Jaana Puhakka, puh. 040 301 2468
Pohjois-Savo: yritysasiantuntija Heli Sulola puh. 040 672 0597
Koko toiminta-alue: hankevastaava Marjatta Pikkarainen, puh. 044 3201585

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@maajakotitalousnaiset.fi tai etunimi.sukunimi@proagria.fi

  

 


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut