Maaseutuyritysten kasvun portaat – suunnittelulla ja yhteistyöllä kannattavuutta

 

Sinulla idea - meillä työkalut

ProAgria Länsi-Suomi on maaseutualueiden yrittäjiä palveleva asiantuntijajärjestö. Tuemme maaseudun kilpailukykyä, elinvoimaisuutta ja hyvinvointia sekä tarjoamme monipuolisia palveluja maaseutuyrityksille.

Saat apua idean kehittelyyn, sparrausta liiketoimintasuunnitelman tekoon sekä vinkkejä kustannusarvion laadintaan.

Investointia suunniteltaessa ProAgrian yritysasiantuntijat etsivät yhdessä yrittäjien kanssa parhaan mahdollisen rahoituksen eri rahoitusinstrumenteista. He auttavat sähköisten palveluiden käyttöönotossa.

Maaseutuyritysten kasvun portaat – Yhteistyöllä kannattavuutta -hanke

Tavoitteena on auttaa maaseutuyrityksiä parantamaan kannattavuuttaan ja kehittämään kilpailukykyään ja sopeuttamaan toimintaansa Covid-19 pandemian muuttamassa toimintaympäristössä. 
 
Hankkeessa autetaan yrityksiä kasvun ja muutoksen haasteissa, toimitaan yrittäjän tukena muuttuneessa markkinatilanteessa ja edistetään yritysten välistä yhteistyötä toisten yritysten ja asiantuntijoiden välillä. 
 
Tasapuoliset neuvontapalvelut ovat helposti saavutettavissa koko maakunnan alueella. Asiantuntijat ovat ajan tasalla tarjolla olevista tuista ja pyrkivät etsimään niistä yrittäjälle parhaan mahdollisen tuen. 
 
Muuttuneessa tilanteessa yrittäjät joutuvat entistä enemmän pohtimaan yrityksensä suuntaa ja muuttuvia markkinoita. Pienryhmän on havaittu toimivan hyvin tässä tilanteessa. Parhaimmillaan ryhmistä saa tuen lisäksi uutta näkökulmaa ja yhteistyömahdollisuuksia. 
 
Hankkeen asiantuntijat pohtivat yrittäjien kanssa miten toiminnan riskejä voidaan minimoida tulevaisuudessa, miten siihen pystyttäisiin varautumaan ja tuetaan muutosjohtamista. 
 
 

 


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut