Uusiutuvan energian tuotanto ja käyttö, lämpöyrittäjyys sekä energiatehokkuus ovat ajankohtaisia kysymyksiä niin maatiloilla, kunnissa kuin yrityksissäkin. Näihin kysymyksiin auttaa löytämään vastauksia Hämeen uusiutuvan energian tulevaisuus (HUE) -hanke. Hanke toimii Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella.
 
Hanke järjestää teemapäiviä, tutustumisretkeilyjä ja opintomatkoja energia-aiheisiin liittyen.
 

Oletko harkinnut esim. yhteistä biolämpölaitosta naapurin kanssa?

 
HUE-hankkeessa on mahdollisuus maksuttomaan, tilakohtaiseen herätekeskusteluun, jossa käydään eri vaihtoehtoja läpi ja saat tietoa eri energiaratkaisuista. 
 
Lämpöyrityskohteiden aktivointi, esiselvitykset ja biolämpölaitosten luonnossuunnittelu ovat keskeinen osa HUE-hankkeen toimintaa: HUE auttaa selvittämään miten lämpöyrittäjyys voisi toteutua kohteessa, kuinka nopeasti biolämpöinvestointi voisi maksaa itsensä takaisin ja miten eri polttoainevaihtoehdot vaikuttavat takaisinmaksuaikaan.
 
Hanketta luotsaa ProAgria Etelä-Suomi, ja kumppaneina ovat Suomen Metsäkeskus, Häme-Uusimaa, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Lahden Seudun Kehitys, LADEC Oy
 
Hanke jatkuu 31.12.2014 asti. Hankkeen rahoituksesta 95,5 % tulee Hämeen ELY-keskuksen koordinoimana Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.
 
Ota yhteyttä HUE-hankkeen asiantuntijoihin, niin katsotaan yhdessä energia-asiat kuntoon!
 

Yhteydenottopyyntö

Jaa

Artikkelit

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut