Hygieniapassitestit Seinäjoella

Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

ProAgria South Ostrobothnia
5db593b1521ee4b126d2b6439ed31005

Elintarvikealalla työskentelevän on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta hän osaa käsitellä ruokaa turvallisesti. Käytännön hygieniaosaaminen tarkoittaa hyvien hygieniakäytäntöjen noudattamista. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Elintarvikealan toimijan velvollisuus on kustannuksellaan varmistaa, että työntekijöitä koulutetaan ja ohjataan heidän työtehtäviensä edellyttämällä tavalla. Lisäksi työnantajan on varmistuttava siitä, että elintarvikkeita käsittelevillä henkilöillä on elintarvikehygieenistä osaamista osoittava osaamistodistus eli hygieniapassi. Kaikki elintarvikealan työpaikat vaativat hygieniapassia myös harjoittelijoilta ja kausityöntekijöiltä.  Myös esimerkiksi yhdistysten järjestämissä tapahtumissa täytyy olla hygieniapassiasiat kunnossa aina elintarvikkeita käsiteltäessä. Hoida siis nämä asiat kuntoon ja tule suorittamaan testi sinulle sopivaan aikaan. Voit tutustua hygieniaosaamisaineistoihin osoitteissa www.lupakokata.fi ja www.ruokavirasto.fi/hygieniapassi

Maksu kortilla ennen testin alkua. Laskutus vain ennakkoon sopimalla. Mukaan kuvallinen virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi.

 

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen alla olevasta valikosta.

Read more about the event