Yrittäjäjäsenille ammatillisia etuja vuonna 2022

2 min read

Yrittäjäjäsen

Yrittäjäjäsenyys antaa ammatillista tukea maatalous- ja maaseutuyrittämiseen.

Yrittajajasenyys artikkelinettikuva

Yrittäjäjäsenyys antaa ammatillista tukea maatalous- ja maaseutuyrittämiseen. Sen kautta saa verkostoja oman maakunnan alueella ja jopa valtakunnallisesti. Verkostot ja vertailut toimintatavoissa antavat tukea päätöksiin ja muutoksiin sekä voimaa arkeen.

Yrittäjäjäsenyyteen haluamme tuoda ennen kaikkea ammatillisia etuja. Saat jäsenalennuksen esimerkiksi kirjoista ja ProAgria-tuotteista. Lisäksi saat tietyn alennuksen vuodessa palveluostoista. Yrittäjäjäsenenä saat uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa. Ensimmäinen ilmestyy maaliskuussa. Niiden mukana saat myös tämän asiakaslehtemme sähköisen version.

Lippu Farmariin ja tapaaminen

Ehdottomasti suosituin yrittäjäjäsenetumme on lippu ProAgria Tapahtumat Oy:n näyttelyihin. Tänä vuonna saat lipun Farmari 2022 -maatalousnäyttelyyn 30.6.-2.7.2022 Mikkeliin. Saat meiltä viestin sähköpostiisi, kun voit lunastaa sähköisen lippusi.

Järjestämme Farmariin yrittäjäjäsentapaamisen, jossa voit vaihtaa kuulumisia ja verkostoitua muiden yrittäjäjäsenten kanssa. Voit myös varata henkilökohtaisen tapaamisajan huippuasiantuntijaltamme ajankohtaisen asioiden pohtimiseen.

Näistä eduista kerromme sinulle lisää sähköisessä yrittäjäjäsenviestissämme. Muista päivittää meille muuttunut sähköpostiosoitteesi!

Etuja ohjelmista ja palveluista

Yrittäjäjäsenenä saat kätevän ProAika-työajanseurantaohjelman edullisemmin käyttöösi. Sillä voit helposti kirjata mobiilisti ajankäyttöäsi eri työtehtäville. Sen avulla voit seurata, mihin työaikasi kuluu ja teetkö oikeita asioita. Samalla tunnistat kehityskohteet, voit parantaa tilasi tehokkuutta ja saat luotettavuutta talouslaskelmiin. Voit tulostaa esimerkiksi jokaisen työntekijän kuukauden työtunnit palkanlaskennan avuksi. ProAika-sovelluksen yrittäjäjäsenalennuksesta kerromme lisää maaliskuun uutiskirjeessä.

Tulossa on myös muita ohjelmia, jotka saat yrittäjäjäsenetuna edullisemmin. Seuraa viestintäämme näistä.

Ammattietuna yrittäjäjäsenemme saavat alennuksia muun muassa maanäytteiden analysoinnista ja maatalouteen liittyvistä tutkimusanalyysipalveluista. Tulossa on myös työterveyteen liittyviä etuja.

Osallistu ja vaikuta

Tule mukaan kanaviimme! Verkostoidu ja keskustele muiden alalla toimivien yrittäjien kanssa erilaisissa valtakunnallisissa someryhmissämme. Lisäksi käytössäsi on alan johtava keskustelupalsta Agronet, jossa keskustelu käy vilkkaasti ja jossa on jatkuvasti kollegoita läsnä. Agronet on myös vertailutiedon ehdoton ykköspaikka.

Loppuvuodesta järjestämme ensimmäistä kertaa yrittäjäjäsenillemme päättäjätapaamisen, jossa pääset tapaamaan alan vaikuttajia ja vaikuttamaan myös itse.

Tärkeää on myös vaikuttaminen ProAgriassa. Tule mukaan päättämään suunnastamme ja osallistu vaaleihimme.

proagria.fi/jasen

Farmari-liput yrittäjäjäsenille

ProAgrian kaikki yrittäjäjäsenet saavat tänä vuonna pääsylipun Farmari 2022 -maatalousnäyttelyyn Mikkeliin. Etu koskee myös ruotsinkielisen Österbottens Svenska Lantbrukssällskapetin yrittäjäjäseniä.

Lipun saat meiltä sähköisesti kevään aikana. Muista katsoa lippuviestiä
myös sähköpostisi roskaposteista tai tarjouksista, jos sitä ei näy viesteissäsi.

facebook.com/ProAgria/groups