Varmista hyvä tulos tilitoimiston avulla

2 min read

Talous

Ulkoista taloushallinto ja käytä aikasi olennaiseen. Saat yrityksesi talouden kuntoon helposti, ennakoivasti ja ammattitaitoisesti.

Tilipalvelut oikeatkadet

Ammattimaisesti hoidettujen maatilojen ja maaseutuyritysten vetäjille ei enää riitä, että kirjanpito on tehty ja veroilmoitus jätetty, vaan heitä kiinnostavat tulokset, niiden kehittyminen ja talouden parantaminen.

ProAgrian Tilitoimisto yhdistää uudella tavalla talouden luvut, tuotannon kehittämisen ja asiantuntijoiden tuen

Saat yrityksesi taloushallinnon kuntoon helposti, ennakoivasti ja ammattitaitoisesti. Toiminnan kulmakivenä on aktiivinen yhteydenpito ja säännöllinen raportointi.

Tilitoimistosta vastaa ProAgria keskusten muodostama verkosto, johon kuuluu talouden, taloushallinnon, yrittämisen ja maatalouden ammattilaisia. Näiden osaajien yhteistyönä syntyy palvelu, joka yhdistää talouden, tuotannon ja johtamisen.

Verkoston kautta toimialan asettamat vaatimukset, kaikki yritysmuodot ja verolajit sekä tuotannon erityispiirteet ovat hallinnassa.

Asiantuntijoidemme erityisosaamista ovat maaseudun eri toimialat: maatalous, matkailu, elintarvikkeiden valmistus, hevosala, urakointi, palveluyritykset sekä bioenergiaan liittyvä yrittäjyys.

Tilitoimisto vapauttaa aikaa olennaiseen

ProAgrian Tilitoimisto on apuna myös yllättävissä tilanteissa ja uusissa haasteissa. Osaamista on tarjolla erityistilanteissa, kuten uuden liiketoiminnan suunnittelussa, yrityksen perustamisessa, investointien suunnittelussa tai toiminnan ylösnostamisessa.

Liikkeelle kannattaa lähteä ajantasaisesta kirjanpidosta. Se antaa jatkuvaa tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Näitä lukuja analysoiden tulevat kehityskohteet esille. Asiantuntijoiden avulla talouden tunnusluvuista päästään käytännön toiminnan kehittämiseen.

ProAgrian Tilitoimistoon kuuluu säännöllinen raportointi ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. Raportit ovat nopeasti ja helposti yrittäjän käytössä sekä myös tulkittavissa yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

ProAgria Tilitoimisto muodostuu:

  • kirjanpitopalveluista
  • asiantuntijapalveluista
  • taloushallintopalveluista

Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja tilinpäätöksen, verot, palkanlaskennan ja laskutuksen, talouden suunnittelun ja budjetoinnin sekä tulosten analysoinnin ja kehittämistoimenpiteet talouden parantamiseksi. Talouden tunnusluvuista pääsemme käytännön tekemiseen – autamme sinua näkemään, mitkä ovat kehityskohteet tuotannossa, panoksissa, työtavoissa ja asiakassuhteissa.

Osaamme tukea sinua johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Sähköiset palvelut poistavat asiakkaan ja tilitoimiston välimatkan merkityksen, sillä kanssakäyminen voidaan hoitaa verkon tai puhelimen kautta.

Valitse kattavasta palveluvalikoimastamme liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.