Tulosanalyysi Neuvo2020 -palveluna alv:n hinnalla

1 min read

Neuvo

Tulosanalyysin avulla saat vertailutietoa muista vastaavanlaisista maitotiloista ja selvität yrityksen kehityskohteet.

Img 20150928 113322120

Tulosanalyysilaskelmassa lähtötietoina ovat oman tilan tiedot. Laskelmalla selvitetään, millaista tulosta tila tekee ja millaiset tuotettuun yksikköön (kg, kpl, l) kohdistuvat kustannukset ovat suhteessa siitä saatavaan hintaan. Laskelman pohjalta voidaan nähdä, miten päästään alhaisempiin kustannuksiin ja parempaan taloudelliseen tulokseen.

TULOSANALYYSI KERTOO SINULLE:

· miten hyvin tilasi tuottaa
· millainen on taloutesi kehityssuunta
· mitä tuottaminen maksoi (esim. maitotiloilla snt/myyty maitolitra)
· mitkä olivat suurimmat menoerät
· miltä näyttävät tilasi kannattavuus, maksuvalmis ja vakavaraisuus
· missä olet onnistunut ja missä ovat kehittämisen paikat
· vertailutietoa muiden saman tuotantosuunnan tuottajien tuloksesta
· miten parannat tulosta

Vertailutiedoista saat kuvan parhaiden tilojen tuloksista ja näet miten sinun tilasi sijoittuu muihin nähden sekä missä asioissa toimintaa olisi järkevä muuttaa. Mikäli jollakin tilalla on saatu hyviä tuloksia, voidaan muillakin tiloilla päästä samoihin tai parempiin tuloksiin.

Asiantuntijan kanssa suunnittelet tilallesi toimivat konkreettiset keinot tulosten parantamiseksi. Kun Tulosanalyysi tehdään hyvissä ajoin, saat siitä hyvän pohjan tulevan kasvukauden suunnittelulle. Voit hyödyntää tulosanalyysin tekemiseen Neuvo2020 -rahaa, näin maksat vain alv:n osuuden palvelusta.

Haluan yhteydenoton, klikkaa tästä

Lisätietoja: Tuomo Rissanen, markkinointi- ja myyntijohtaja ProAgria Pohjois-Savo, tuomo.rissanen@proagria.fi tai p. 040 563 8749