Tule meille kesätöihin tai harjoittelijaksi!

2 min lukuaika

Tietoa ProAgriasta

Kesäduuni ProAgriassa on ollut monelle ponnahduslauta tulevaan uraan! Haku kesän 2022 töihin on päättyi 31.1.2022.

Kesarekry2019 artikkeli

Tule kesätöihin tai harjoittelemaan maatalouden ja maaseudun huippuammattilaisten joukkoon katsomaan alaa näköalapaikalta. Lupaamme sinulle mielenkiintoisen työn, jolla on merkitystä. Meitä vie vahvasti eteenpäin halu ja osaaminen mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa. #onnistummeyhdessä

ProAgria tarjoaa maatila- ja maaseutuyrittäjille kilpailukykyä ja kannattavuutta parantavia edelläkävijäpalveluja valtakunnallisesti ympäri Suomea.

Kesätyö ProAgriassa 2022

Kesän 2022 kesätyö- ja harjoittelupaikkojen haku on päättynyt 31.1.2022.

Täytämme kesätyöpaikkamme nettihakemuksen meille jättäneiden kesken. Hakulomakkeessa voit esittää toiveita sinua kiinnostavista kesätöistä ja millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

Täyttäessäsi hakulomaketta luo käyttäjätunnukset rekrytointiportaaliimme, jotta pystyt jättämään hakemuksen. Lopullisen hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisesti viestin hakemuksen jättämisen onnistumisesta.

Kesätyöntekijöiden valinta

ProAgria-keskuksen esimiehet valitsevat kesätyöntekijät. He ovat suoraan yhteydessä soveltuviin hakijoihin sopiakseen tapaamisen tai haastattelun.

Hyvän kesätyön periaatteet

Kesäharjoittelijoiden palkkaus perustuu opintosuorituksiin ja aiempaan työkokemukseen. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme mielekkään työn lisäksi tasapuolisen palkkauksen, perehdytyksen työhön ja sen ohjaamisen sekä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon osallistuvat työnantajat ovat sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita.

Usein kysytyt kysymykset kesätöistä

Olemme laatineet tueksesi Usein kysytyt kysymykset. Lisätietoja saat rekrytointi-ilmoituksissa mainituilta yhteyshenkilöiltä.

Tutustu meihin

ProAgriassa meitä vie vahvasti eteenpäin halu ja osaaminen mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa. Haluamme tuottaa koko Suomessa maatila- ja maaseutuyrittäjille alan asiantuntijoina parhaat asiakaskokemuksen liiketoiminnan kehittämisessä ja ratkaisuja kannattavuuden ja tuottavuuden parantamiseen. Kehitämme suomalaista maataloutta ja maaseutua vahvalla kokemuksella ja uudistavalla otteella. Palvelumme kattavat yrityskokonaisuuden. Vahvuutenamme on valtakunnallinen ProAgrioiden verkosto sekä tiivis yhteistyö alan toimijoiden kanssa. Meitä on koko Suomessa 650 alan huippuammattilaista. Olemme vahvasti tulevaisuuteen katsova, uudistuva ja uudistava ProAgria-verkosto