Tapahtumia

2 min lukuaika

Hankkeet

Teemapäiviä, seminaareja, pellonpiennartapahtumia ja paljon muuta toimintaa.

Pellonpiennartapahtuma Iitissä 2019. Kuva: Elina Valkeinen
Elinvoimainen maatila Elina II -hanke järjestää maatilayrityksille teemapäiviä, pellonpiennartapahtumia ja opintomatkoja ajankohtaisista aiheista. Tapahtumia järjestetään koko hankekauden ajan, joten seuraathan aktiivisesti nettisivujen ja hankkeen Facebook -päivityksiä. Tapahtumat ovat pääasiassa maksullisia, osallistumismaksuista kerromme tilaisuuden markkinoinnin yhteydessä.

Lisäksi lähetämme kasvukausi Liveä ja muuta ajankohtaisasiaa Facebook-ryhmissämme: Elinvoimainen kasvitila ja Elinvoimainen maitotila – seuraa meitä myös somessa!

Ota seurantaan myös ProAgria Etelä-Suomen Facebook-sivu.

KEVÄT 2022

Maaliskuu

8.3.2022 CAP27 - kohti uutta tukikautta, järjestäjä Satotason nosto Uudellamaalla -hanke

15.3.2022 Sopimuslaidunnus haltuun -webinaarisarjan 1. osa, järjestäjä Lumotaito-hanke

17.3.2022 Elinvoimainen peltomaa – maan kasvukunnon hybriditapahtuma

21.3.2022 Eloperäisten maiden ilmastoviisas viljely – webinaari

Huhtikuu

26.4.2022 Vasikoilla vauhtiin -teemapäivä Lammilla

Nautojen käsittely ja koulutus (ohjelma tulossa) Ajankohta tarkentuu myöhemmin.

OPINTOMATKAT

4. - 8.4.2022 Nurmimatka Ruotsiin ja Norjaan - matka on täynnä, kysy peruutuspaikkoja.

Lisäämme tapahtumia koko hankekauden ajan.

Tilaisuuksissa ProAgria noudattaa THL:n ohjeistuksia turvatoimien osalta

Vallitsevan Korona-tilanteen vuoksi järjestämme hanketilaisuudet turvallisesti webinaarina. Webinaarit toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Kun tapahtuman ilmoittautumisaika on päättynyt, lähetämme ilmoittautuneille sähköpostilla linkin ja ohjeet, miten Teams-etäyhteyttä käytetään. Erillistä Teams ohjelmaa ei tarvitse olla, vaan liittymisen voi tehdä suoraan nettiselaimen kautta (Chrome tai Edge). Webinaarin alkuun varataan aikaa laitteiden testaukselle.

Jotta osallistuja kuulee esityksen, on hänen laitteellaan oltava kaiutin (esim. kannettavissa tietokoneissa yleensä on sisäänrakennettuna).Jotta osallistuja voi kommentoida ja esittää kysymyksiä, hänen laitteellaan on oltava mikrofoni (esim. kannettavissa tietokoneissa yleensä on). Mikäli mikrofonia ei ole, voi keskusteluun osallistua myös kirjoittamalla Teams-ohjelman Chat-toiminnolla.
Kun liityt webinaariin ja ohjelma kysyy osallistujan nimeä – kirjoita etu- ja sukunimesi, jotta saamme osallistujatiedot hankekirjanpitoa varten (vrt. live-tapahtumissa kierrätettävä nimilista).