Tapahtumat

2 min lukuaika

Hankkeet

Verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä.

Yrittäjät verkottumassa ja hetkeksi katkaisemassa kiireistä arkea.
HYMY Häme II -hanke järjestää yrittäjä- / infotilaisuuksia, koulutuksia ja teemapäiviä, pienryhmätoimintaa, pilottiryhmiä ja opintomatkoja ajankohtaisista yritystoiminnan osa-alueista. Luomme hankealueen yrittäjille mahdollisuuksia verkostoitua ja verkottua yhdessä muiden yrittäjien, liike-elämän toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Tule mukaan kehittymään ja vahvistamaan yrityksesi kilpailukykyä!
Hankkeen tapahtumia voit seuraata aktiivisesti myös hankkeen Facebook -ryhmässä. Tapahtumat ovat pääasiassa maksuttomia, mahdollisista osallistumismaksuista kerromme tilaisuuden markkinoinnin yhteydessä.

Tulevat tapahtumat

SÄHKÖISEN HANKINTAMENETTELYN JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖNOTTO

Aika: 29.10.2021 klo 9
Paikka: Teams

Seuturuoka-pilottihanke käynnistyy – Forssan seudun alueen ruokapalvelutuottajat toivovat laajaa osallistumista

Forssan Yrityskehitys Oy yhteistyössä ProAgria Etelä-Suomen yrityspalvelujen kanssa on käynnistänyt hankinnan, jonka tavoitteena on muodostaa luomu ja lähituotteiden hankinnan dynaaminen hankintajärjestelmä. Hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi 15.10. Hilma-palvelussa (www.hankintailmoitukset.fi), jonka kautta löytyvät tarkemmat ohjeet ilmoittautumista varten.

Tuottajien osallistumista hankintamenettelyyn on pyritty helpottamaan monin tavoin. Mukaan voi lähteä jättämällä hakemuksen sähköisessä järjestelmässä. Järjestelmän käyttöön on tarjolla koulutusta Forssan Yrityskehitys Oy:n ja ProAgrian järjestämässä työpajassa, joka järjestetään 29.10. klo 9. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta Hankintainfo

Dynaaminen hankintajärjestelmä on osa Forssan Yrityskehitys Oy:n ja ProAgrian pilottihanketta, jonka rahoitusta on saatu Kasvuyritysten Häme -hankkeesta (FYK) ja HYMY Häme II- hankkeesta (ProAgria Etelä-Suomi). Pilottihanke on käynnistynyt syksyllä 2020 esiselvitysvaiheella ja markkinakartoituksella, jonka aikana kartoitettiin seudun elintarviketuottajien halukkuutta tarjota tuotteitaan julkisille ruokapalveluntuottajilla.

Lue lisää aiheesta täältä.

Tiedustelut: Satu Nurmi

VARMISTA YRITYKSESI INVESTOINNIN RAHOITUS

Kohderyhmä: Maaseutuyrittäjä Kanta- ja Päijät-Hämeessä

Aika: 21.10.2021 klo 9-11
Paikka: Teams

Ohjelma:

* Hymy-Häme II hankkeen terveiset/Kirsi Sinisilta ProAgria Etelä-Suomi, Hymy Häme II -hanke
* Miten huolehdin investointini maksatuksen haun?/ Piritta Pihlavamäki Hämeen Ely-keskus
* Ajankohtaista Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman yritysrahoituksesta/Kari Palvaila, Hämeen Ely-keskus

Ilmoittautuminen: 18.10.2021 mennessä tapahtumakalenterin kautta.