ProAgrian It-kaupasta laitteet, ohjelmat ja puhelimet maatilojen tarpeisiin

10.06.2011

ProAgrian uudesta It-kaupasta voi nyt hankkia tietokoneet ja ohjelmat helposti, kilpailukykyiseen hintaan kotiovelle ja heti käyttövalmiina. Kaupan valikoimaan kuuluvat tietokoneet (kannettavat & pöytäkoneet), matkapuhelimet ja varusteet, ProAgrian ohjelmat, käyttöjärjestelmät, virustorjunta, näytöt ja tulostimet.

Valikoima on koottu maatilayritysten tarpeisiin, koneet ovat tehokaita ja ohjelmistot toimivat niissä varmasti. Puhelimissa toimii mobiili-sovellukset. Kaupasta on saatavilla aina uusimmat mallit ja valikoima uudistuu markkinatilanteen mukaan.

Käyttövalmis kokonaispaketti kilpailukykyiseen hintaan

It-kaupasta tietokoneen ja ohjelmat voi tilata helposti ja kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaassa laite toimitetaan asiakkaan kotiovelle käyttövalmiina eli toimisto-ohjelmat, ProAgria-ohjelmistot ja virustorjunta ovat valmiina koneeseen asennettuina. Konehankinnan yhteydessä myös Wisun ja Wakan voi hankkia normaalia edullisemmin hinnoin. Samat ohjelmat asiantuntijalla ja asiakkaalla mahdollistavat jatkossa helpommin laajan palvelutarjonnan ja lisäksi asiakas hyötyy samalla vertailutietojen saannista.

Verkkokaupan puhelinvalikoima koostuu pääasiassa Nokian E-sarjan laitteista. Myöhemmässä vaiheessa puhelimissa on valmiiksi asennettuna muun muassa WisuMobile.

Tukea ohjelmien ja laitteiden käyttöön

Tiedot ProAgria It-kaupasta hankituista laitteista ja ohjelmista kirjautuvat rekisteriin, mikä helpottaa ja nopeuttaa ohjelmatukea ongelmatilanteissa, kun ProAgrian sovellustuki taas näkee laitehallinnasta millainen kone ja sovelluspaketti asiakkaalle on toimitettu. Lisäksi tehty tilaus käydään aina läpi, joten asiakas saa varmuuden, että tilaus on onnistunut, eikä siihen ole jäänyt esimerkiksi kappalemäärä virheitä.

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.