ProAgria Keskusten Liitolle valittiin uusien sääntöjen mukaan uusi hallitus

10.06.2011

Tavoitteena neuvontapalvelujen asiakaslähtöisyyden ja hyödyn parantaminen

ProAgria Keskusten Liiton ylimääräinen edustajakokous valitsi 16.12.2010 pitämässään kokouksessaan ProAgria Keskusten Liitolle uuden hallituksen uusien sääntöjen mukaisesti. Liiton säännöt päivitettiin vastaamaan valmistunutta, vuoteen 2013 tähtäävää Liiton ja ProAgria Keskusten yhteistä strategiaa. Strategia vahvistaa neuvontapalvelujen asiakaslähtöisyyttä ja tehokkuutta. Valittu uusi hallitus vastaa strategian käytäntöön viennistä ja toiminnan uudistamisesta.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Juha Korkeaoja Kokemäeltä ja jäseniksi Ari Miettinen Siilinjärveltä, Olli Alikärri Koski Tl:stä, Merja Keisala Töysästä, Eero Parviainen Joensuusta, Ari Toivonen Espoosta, Vesa Nuolioja Oulusta sekä Eeva Nurmi Humppilasta. Hallituksen sihteerinä toimii ProAgria Keskusten Liiton toimitusjohtaja Jouko Setälä.

Strategiaan liittyen tavoitteena on myös kehittää ProAgria Keskusten Liittoa toimimaan Keskuksia tukevana palvelukeskuksena. Uudistusten myötä erityisesti palvelukehitys halutaan liittää entistä tiiviimmin tila- ja yritystasolle ja osaksi keskusten toimintaa.

Lisätietoja
Juha Korkeaoja, hallituksen puheenjohtaja, ProAgria Keskusten Liitto, puhelin 050 511 3053, juha.korkeaoja@eduskunta.fi
Jouko Setälä, toimitusjohtaja, ProAgria Keskusten, puhelin 020 747 2403, jouko.setala@proagria.fi

 

ProAgria Keskusten Liitto

on ProAgria-yhtymän jäsenenä maaseutuneuvonnan valtakunnallinen keskusorganisaatio. Ydinosaamista on maaseutuneuvontaan liittyvien neuvontapalvelujen ja tuottei¬den tuotekehitys. Palvelut sovelletaan käytäntöön yhdessä ProAgria Keskusten ja yrittäjäasiakkaiden kanssa. Liitossa työskentelee 31 alan ammattilaista ja liikevaihto on 4,3 miljoonaa euroa. Toiminta on laatusertifioitu.

Jäseninä ProAgria Keskusten Liitossa ovat ProAgria Keskukset sekä erikoisyhdistykset.
ProAgria Keskuksia ovat ProAgria Etelä-Karjala, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, ProAgria Etelä-Savo, ProAgria Farma, ProAgria Häme, ProAgria Kainuu, ProAgria Keski-Pohjanmaa, ProAgria Keski-Suomi, ProAgria Kymenlaakso, ProAgria Lappi, ProAgria Oulu, ProAgria Pirkanmaa, ProAgria Pohjois-Karjala, ProAgria Pohjois-Savo, ProAgria Satakunta, ProAgria Uusimaa.

Erikoisyhdistyksiin kuuluvat Faba, Kalatalouden keskusliitto, Luonnonmukaisen Viljelyn Liitto, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Puutarhaliitto, Ruokatieto Yhdistys, Salaojayhdistys ry, Suomen Hevostietokeskus, Suomen Hippos, Suomen Mehiläishoitajien Liitto, Suomen Siipikarjaliitto, Suomen Turkiseläinten Kasvattajien Liitto sekä Työtehoseura TTS.

ProAgria Keskusten Liitto on osa ProAgria �yhtymää. Yhtymässä ovat mukana ProAgria Keskukset, ProAgria Lantbruks- ja hushållningssällskap, Faba, ProAgria Maatalouden Laskentakeskus Oy, ProAgria Svenska lantbrukssällskapens förbund, Valio Oy Alkutuotanto ja ProAgria Keskusten Liitto.

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.