Kutsu näytteilleasettajille Etelä-Savon Peltopäivään

2 min lukuaika

Toimialat

Kohtaa viljelijäasiakkaasi ja kuluttajat Mikkelin Karilassa. Vielä ehdit ilmoittautua kasvintuotannon ammattilaistapahtumaan!

Dsc 0235 pp rajattu www
Etelä-Savon Peltopäivä Mikkelin Karilassa 10.8.2017 on ammattilaisille suunnattu katselmus peltoviljelyn tuoreimpaan lajike- ja viljelytekniseen tietoon ja tutkimustuloksiin, tuotteiden jatkojalostus-
mahdollisuuksiin, alueen elintarviketuotantoon ja kauppaan.
Tapahtumapaikka Luonnonvarakeskuksen tutkimusasema Karila tarjoaa luonnonläheiset puitteet esitellä yrityksesi palveluita. Odotamme tapahtumaan kymmeniä näytteilleasettajia sekä satoja ammattilaiskävijöitä. Viehättävä kulttuuriympäristö, oheisohjelma ja sijainti Mikkelin kaupungin ja Rantakylän taajaman kupeessa hyvien liikenneyhteyksien päässä houkuttelevat paikalle myös maataloudesta ja ruuantuotannosta kiinnostuneita kuluttajia. Tapahtuma on yleisölle pääsymaksuton.
TEEMANA "PELLOLTA PÖYTÄÄN"
Etelä-Savon Peltopäivän kantavana teemana Suomi 100-juhlavuonna on ”Pellolta pöytään". Teeman mukaisesti tapahtumassa tuodaan esille koko elintarvikeketju pellolta kuluttajan lautaselle asti. Kestävä energiantuotanto esittäytyy biokaasun, osalta.
KUTSUMME SINUA NÄYTTEILLEASETTAJAKSI
Haluatko näkyvyyttä yrityksellesi ja tuotteillesi/palveluillesi Etelä-Savon Peltopäivässä? Nyt on oikea aika ilmoittautua näytteilleasettajaksi.
Peltopäivässä kohtaat asiakkaasi ja voit esitellä tuotteitasi ja palveluitasi myös peltohavaintoruutujen ja työnäytösten avulla. Ulko-osastoja on sekä luomu- että tavanomaisella peltoalueella.
Haluamme palvella sinua henkilökohtaisesti, joten olethan yhteydessä:
Riitta Savikurki, kasvintuotannon asiantuntija, ProAgria Etelä-Savo, riitta.savikurki@proagria.fi,
p. 040 680 6820
ETELÄ-SAVON PELTOPÄIVÄN JÄRJESTÄJINÄ TOIMIVAT
ProAgria Etelä-Savon, Maa- ja kotitalousnaisten, Luonnonvarakeskuksen, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin sekä Luomuinstituutin hankkeet: Ravinnepiika, Kilpailukykyä kasviyrityksiin KIPAKKA, Yhteistyöllä synergiaa ja kannattavaa energiantuotantoa YSKE, Lihaa Etelä-Savosta, Menesty Maidolla, Katras, Kulttuuriympäristö näkyväksi KYNÄ, Tunne asiakkaasi - palvele kilpailukykyisemmin, Unelmakauppa - elintarvikkeesta euroja, ProYritys, Etelä-Savon maaseutu ICT, Marjamaat, Työllistävä maaseutu, Peltohavainto - ravinnekiertoa ja peltoviljelyn uusia avauksia, Resurssitehokas vihannestuotanto REVI, Ilmastoviisaita ratkaisuja maaseudulle VILMA, Ratkaisuja kotimaisen sipulintuotannon tautiongelmaan RATKO ja Etelä-Savon ruokaviesti -hanke.
Hankkeiden rahoituksessa ovat mukana Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus, Hämeen ELY-keskus sekä MMM Makera.