Kehittämispalvelut yrityksille

1 min lukuaika

Yrityspalvelut

Haluatko kehittää yritystäsi? Vastuukonsulttimme ja heidän osaamisalueensa ovat mukana ELY-keskusten Yritysten kehittämispalvelujen tarjonnassa. Kehittämispalvelut tarjoavat Suomen johtavien asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä ja kustannustehokkaita palveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä.

Kaksi yritysasiantuntijaa

Valtion tukemat Yritysten kehittämispalvelut on tarkoitettu suomalaisille pk-yrityksille, joilla on potentiaalia liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä työllistämiseen.

ELY-keskus tarjoaa yrityksesi kehittämistarpeisiin ja muutostilanteisiin asiantuntija-apua sekä räätälöityjä palveluja liiketoimintasi eri osa-alueiden kehittämiseen.

Asiantuntija kumppanina auttaa saavuttamaan tavoitteet

Hae Yritysten kehittämispalvelujen kautta asiantuntija kumppaniksesi, kun tavoitteitasi ovat esimerkiksi

  • analyysi, kasvu ja kansainvälistyminen
  • tuottavuus ja digitalisaatio
  • markkinointi ja asiakkuudet
  • johtaminen

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut on tarkoitettu suomalaisille pk-yrityksille, joilla on potentiaalia liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä työllistämiseen.

Ota yhteyttä jo tänään ELY-keskukseen! 

www.yritystenkehittamispalvelut.fi 


Yritysten kehittämispalvelut logo

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.

Jätä meille yhteydenottopyyntö