Farmarin 2017 lipunmyynti on avautunut

15.12.2016

Farmari 2017 -maatalousnäyttely järjestetään Seinäjoella 14.–17.6.2017. Tapahtuman lipunmyynti on avautunut nyt joulusesonkiin. Farmari liput ovatkin oivallinen joululahjaidea. Saatavilla on lippuja vapaavalintaiselle päivälle. Tarjolla on myös Farmari-passi, jolla pääsee joka päivä tutustumaan Farmarin tarjontaan.

- Odotamme tapahtumaan 90.000 kävijää. Farmari on tapahtuma, joka kerää samalle alueelle itse asiassa monta tapahtumaa: on konenäyttely, käsitöitä, lähellä tuotettua ruokaa Maku-osastolla, kotieläinkenttä on tyypilliseen tapaansa näyttävä ja historian havinaa on tarjolla vanhojen koneiden näyttelyssä ja paljon, paljon muuta, Henri Honkala, Farmarin näyttelypäällikkö, kertoo.

Etukäteen lippunsa ostaneille on käytössä oma sisäänkäynti. Lipun ostaminen etukäteen helpottaakin näyttelyyn saavuttaessa, koska näin välttää jonot Farmarin portilla. Lippumyynnistä vastaa Pohjanmaan Lipputoimisto, joka menestyksekkäästi vastasi myös vuosien 2013 ja 2015 Farmarien lippumyynnistä.

-On hienoa, että näyttelyn järjestäjät päätyivät antamaan lipunmyynnin pohjalaisyritykselle, kiittelee Lipputoimiston johtaja Sami Luoma.  

Lipunmyynti osoitteessa: http://www.lipputoimisto.fi/?q=farmari, Farmarin kotisivut www.farmari.net

 

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.