Farmari 2015 -maatalousnäyttely järjestetään Joensuussa

16.05.2013

 

Farmari 2015 -maatalousnäyttely järjestetään Joensuussa 2.-4.7.2015. Näyttelyalue on Joensuun keskustan tuntumassa Mehtimäen alueella sisältäen mm. Joensuun areenan ja jäähallin ympäristöineen. Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Joensuun Tiedepuisto, ravirata ja Laulurinteen alue. Paikoitusalueet ovat näyttelyn välittömässä läheisyydessä. Näyttelyn järjestää ProAgria Pohjois-Karjala yhteistyössä Itä-Suomessa toimivien muiden ProAgria keskusten kanssa. ProAgria Pohjois-Karjalalla on vahva kokemus näyttelyiden ja tapahtumien järjestämisestä.

Farmari 2015 -maatalousnäyttelyssä painottuvat voimakkaasti kotieläin, metsä ja ruoka. Pohjois-Karjala kuuluu vahvaan itäisen ja keskeisen Suomen maidon- ja lihantuotantoalueeseen. Maatalouden investointiaktiivisuus on maan korkeinta. Alueella on myös paljon kehittyvää luomutuotantoa. Pelloista yli 20 % on luomussa. Ruokapuolen voima koostuu monipuolisesta elintarvikeyrittäjyydestä, johon kuuluu mm. yli 70 Karelia á la Carte -verkoston yritystä. Metsä ja energia ovat myös alueella vahvoja painotuksia, listaa ProAgria Pohjois-Karjalan toimitusjohtaja Eero Parviainen alueen ominaisuuksia.

Lisätietoja:

ProAgria Pohjois-Karjala Eero Parviainen, puhelin 040 301 2435, eero.parviainen@proagria.fi

ProAgria Keskusten Liitto Jouko Setälä, puhelin 040 563 2406, jouko.setala@proagria.fi 
     
Mikä on Farmari?

Farmari on aito ja oikea maatalousnäyttely, joka esittelee monipuolisesti maataloutta ja maaseutua ammattiasioiden, ruokaketjun ja erilaisten maatalouteen liittyvien asioiden kautta. Farmari on myös kohtaamispaikka maatalouden ja maaseudun ammattilaisille sekä kuluttajille. Farmari sisältö rakentuu ammatti-, tieto-, taito-, maku- ja vapaa-aika-kokonaisuuksista.

Farmari on ProAgria keskusten järjestämä näyttely ja se järjestetään joka toinen vuosi.

www.farmari.net

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.