Bisnes+ siirtyy Minun Maatilani -palvelun etusivuksi

19.05.2020
Viljelijän sähköinen työpöytä, Bisnes+, siirtyi Minun Maatilani -palvelun etusivuksi. Muutos tarjoaa käyttäjälle entistä monipuolisempia johtamisen työkaluja yhdessä paikassa. Lisäksi palveluun tulee runsaasti uutuuksia ja uusia toimintoja.
 
Uudistuksen jälkeen palvelun käyttäjät tulevat kirjauduttuaan uudelle Bisnes+ etusivulle, joka koostuu aiempaa monipuolisemmista tilan hallintaan liittyvistä kokonaisuuksista.  Palvelu toteutetaan yhteistyössä ProAgrian, Mtechin ja Faban kanssa. Bisnes+ on jatkossa osoitteessa www.minunmaatilani.fi/bisnesplus.
 

Bisnes+ etusivun uudet palvelut 

Bisnes+ avautuu entistä monipuolisempana työkaluna. Maito- ja kasvitilan johtamiseen liittyvät tulokset ja mittarit löytyvät helposti. Oman tilan tietojen lisäksi käyttäjä voi vertailla tuloksia muihin tiloihin. 
 
Dokumenttipankki+:n on täydentynyt uusilla toiminnoilla mm. tallennettujen dokumenttien vanhenemisen muistutuksilla. Tuttu, maksuton Dokumenttipankki -palvelu säilyy ennallaan. Se on tarkoitettu maatilayritysten dokumenttien hallintaan. Maksuttomassa versiossa käyttäjä voi lukea asiantuntijan tallentamia dokumentteja.  Tallentaakseen oman yrityksensä asiakirjoja käyttäjä tarvitsee maksullisen Dokumenttipankki+ -versio. LähiTapiolan asiakkaille käyttö on maksutonta 31.12.2020 loppuun. Lue lisää
 
Uusi ominaisuus on myös sähköinen Maatalouskalenteri, joka muistuttaa sen tärkeistä päivämääristä sekä käyttäjän omista merkinnöistä. Muistutuksia nousee myös tuloksista ja mittareista. Kaikki muistutukset nousevat Huomautukset-listalle. 
 
Käyttäjä voi ottaa yhteyttä etusivulta myös oman tilansa Faban ja ProAgrian asiantuntijoihin. Etusivulla voi myös seurata Maaseudun Tulevaisuuden uutisvirtaa sekä ProAgrian ja Faban ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia.
 
Palveluun kirjaudutaan osoitteessa www.minunmaatilani.fi/bisnesplus. Ensimmäistä kertaa uudistuksen jälkeen kirjautuessa tulee hyväksyä uudet Bisnes+:n käyttöehdot, jotta käyttäjä pääsee hyödyntämän etusivun palveluja. Jos käyttöehtoja ei hyväksy, uusi etusivu toimii ilman Bisnes+:n palveluja. Vanha Minun Maatilani -etusivu on käytössä uuden Bisnes+ etusivun rinnalla. 
 
 
Lisätietoja:
Martina Candolin ja Markku Brummer
 
Markku Brummer
toimitusjohtaja
puhelin 0400 555 757
markku.brummer@bisnesplus.fi
 

Jaa

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.