Pohjanmaan Peltopäivä ylitti näytteilleasettajatavoitteensa

06.05.2014

Ylistarossa heinäkuun lopussa järjestettävän Pohjanmaan Peltopäivän näytteilleasettajamyynti on päättynyt.

-Kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut hyvää, ja iloksemme voimme todeta, että näytteilleasettajatavoite on ylitetty, kertoo näyttelypäällikkö Henri Honkala ProAgria Etelä-Pohjanmaasta. -Näytteilleasettajia on 35, ja ne ovat sekä alueellisesti että valtakunnallisesti merkittäviä kasvintuotantosektorin toimijoita.

Myös viljojen ja perunoiden koeruutuja on tulossa tapahtumaan kattavasti.

-Kyseessä on ammattilaistapahtuma, joka kattaa lajikkeet, lannoituksen, kasvinsuojelun ja kasvintuotannon tutkimuksen, Honkala toteaa. -Näyttelykävijöille on luvassa runsaasti nähtävää ja kuultavaa.

Etelä-Suomen ProAgria-keskukset ovat järjestäneet vuodesta 2007 alkaen valtakunnallisen Peltopäivän Inkoon Västankvarnissa. Kysyntää alueelliseen Peltopäivään on ollut runsaasti, ja nyt se toteutetaan MTT Ylistaron tutkimusaseman ja Perunantutkimuslaitoksen ympäristössä. Järjestäjinä ovat ProAgria Etelä-Pohjanmaa, Berner Oy ja Boreal Kasvinjalostus Oy.

Pohjanmaan Peltopäivä järjestetään tiistaina 29.7.2014 klo 10–15 osoitteessa Alapääntie 104, Ylistaro. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja alueella on ruokailu- ja kahvimahdollisuus. Tapahtumaan odotetaan noin 1000 kävijää.

Lisätietoa Pohjanmaan Peltopäivästä:

Kotisivut: www.proagria.fi/ep/peltopaiva
Facebook: www.facebook.com/peltopaiva

Näyttelypäällikkö Henri Honkala, palvelupäällikkö, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, henri.honkala@proagria.fi, p. 040 827 7100
Lasse Matikainen, markkinointipäällikkö, Berner Oy, lasse.matikainen@berner.fi, p. 0500 302 066
Satu Pura, kaupallinen johtaja, Boreal Kasvinjalostus Oy, satu.pura@boreal.fi, p. 040 725 6980    
    

 • Berner Oy on kasvinsuojelun edelläkävijä Suomessa 80 vuoden kokemuksella.  Oma koetoiminta ja vahva suomalaisen kasvintuotannon tuntemus antavat vahvan perustan tarjota ratkaisulähtöistä palvelua sekä neuvontaa viljelijöille ja yhteistyökumppaneille. Valikoimaamme kuuluvat kasvinsuojeluaineet maataloudelle ja ammattimaiseen puutarhaviljelyyn sekä siemeniä erityiskohteisiin. 
 • Boreal Kasvinjalostus Oy jalostaa ja markkinoi satoisia ja laadukkaita peltokasvilajikkeita pohjoisissa oloissa toimiville ammattiviljelijöille. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 110 vuotta suomalaisen kasvinjalostuksen käynnistymisestä sekä 20 vuotta Borealin perustamisesta.
 • ProAgria Etelä-Pohjanmaa on viljelijöiden ja maaseutuyrittäjien tarpeisiin vastaava 90 toimihenkilön asiantuntijaorganisaatio. Olemme kehittäneet eteläpohjalaista maataloutta ja maaseutua yli 150 vuotta. Toimimme voimakkaalla, elinkeinoon investoivalla maa- ja kotieläintalousalueella. 
   

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.