ProAgria Etelä-Pohjanmaa vastaa tulevaisuuden haasteisiin

14.04.2014

Maaseudun asiantuntijaorganisaation ProAgria Etelä-Pohjanmaan ylintä valtaa käyttää jäsenten valitsema edustajisto, joka valitaan postiäänestyksellä nelivuotiskausittain. Viimeisin edustajiston vaali pidettiin viime syksynä, jolloin valittiin 40 uutta edustajiston jäsentä kaudelle 2014–17.

-Edustajisto kokoontuu kahdesti vuodessa, kertoo ProAgria Etelä-Pohjanmaan toimitusjohtaja Hannu Haapala. -Perinteisesti syksyn kokous pidetään Seinäjoella, mutta keväisin vieraillaan maakunnassa.

Tänä vuonna kokouskunnaksi valikoitui Vimpeli. Perjantaina 11.4.2014 pidetyssä kokouksessa oli monipuolinen ohjelma, joka sisälsi mm. uuden edustajiston perehdytystä tehtäviinsä ja vierailun Nordkalkin louhoksella.

Kyseessä oli samalla edustajiston järjestäytymiskokous. ProAgria Etelä-Pohjanmaan uuden edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Maarit Noppa Ilmajoelta ja varapuheenjohtajaksi Ilpo Ulvinen Lapualta.

Tämän lisäksi kokouksessa hyväksyttiin viime vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma. Se perustuu juuri valmisteltuun strategiaan, jonka mukaisesti ProAgria Etelä-Pohjanmaa kehittää palvelujaan vastaamaan asiakaskunnan nykyisiä ja tulevia tarpeita.

-Parannamme valmiuksiamme tarjota sähköisiä palveluita, esim. tilitoimistopalvelua ja etäneuvotteluja, joita pilotoimme vuonna 2014, toteaa toimitusjohtaja Haapala. -Tarjoamme asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia palveluja ja palvelupaketteja, jotka räätälöidään tarpeen mukaisesti. Investoivat tilat ovat erityinen kohderyhmämme. Palvelumme kattavat peltoviljelyn, kotieläintalouden sekä enenevässä määrin maaseudun muun yritystoiminnan. Talouden hallintaan tarjoamme asiantuntijapalveluja tilipalvelusta aina liikkeenluovutuksiin ja yhtiöittämisiin asti.

ProAgria Etelä-Pohjanmaa hyödyntää kehitystyössään sekä valtakunnallista ProAgria-verkostoa että muita yhteistyökumppaneita kotimaasta ja ulkomailta.

-Laaja hanketoimintamme mahdollistaa kattavan eri asiakasryhmille suunnatun koulutuksen ja kehitystoiminnan, Haapala muistuttaa. -Vuonna 2015 alkavalle uudelle hankekaudelle valmistelemme entistä monipuolisempia hankkeita ja parannamme niihin liittyvää yhteistyöverkostoamme. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme hyödyllinen, tarpeen mukaista tietoa ja osaamista tarjoava kumppani yritystoiminnan kaikissa vaiheissa.
 

Jaa

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.